Lungmetrajul „Deadpool 2”, regizat de David Leitch, cu Ryan Reynolds în rol principal, a generat, în weekendul de debut pe marile ecrane româneşti, încasări de 2.535.239 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al doilea film al francizei, din distribuţia căruia mai fac parte Josh Brolin şi Morena Baccarin, a fost vizionat de 116.907 spectatori, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

După al patrulea weekend de la premieră, „Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Avengers: Infinity War”, de Anthony şi Joe Russo, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 368.507 lei.

Comedia romantică „Amnezie cu surprize/ Overboard”, regizată de Bob Fisher şi Rob Greenberg, a coborât un loc, până pe trei, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 276.235 de lei.

Un loc a coborât şi comedia „Hai, că sunt belea!/ I Feel Pretty”, cu Amy Schumer în rol principal şi de producător, ajungând pe poziţia a patra, după al treilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 109.413 şi a fost vizionată de 5.270 de spectatori.

Animaţia „Raţă, raţă şi gâscan/ Duck Duck Goose” a ocupat, după al cincilea weekend de la premieră, poziţia a cincea în clasament, în coborâre un loc, după ce a generat încasări de 87.798 şi a fost vizionată de 4.714 spectatori.

De cealaltă parte, animaţia live action „Peter iepuraşul/ Peter Rabbit” a urcat un loc, până pe şase, după ce, în al optulea weekend, a generat încasări de 87.770 de lei şi a fost vizionată de 4.779 de spectatori.

Comedia „Interzis la... sex/ Blockers”, cu John Cena în distribuţie, a coborât, după al şaselea weekend de la premieră, un loc, până pe şapte, după ce a generat încasări de 72.446 de lei şi a fost vizionată de 3.302 spectatori.

„Adevăr sau provocare/ Truth or Dare”, horror regizat de Jeff Wadlow, a coborât trei locuri, până pe opt. În cel de-al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 68.457 de lei şi a fost vizionat de 3.455 de spectatori.

Filmul de acţiune „Rampage: Scăpaţi de sub control”, cu Dwayne Johnson în rol principal, a coborât un loc, până pe nouă, după al şaselea weekend, când a generat încasări de 49.865 de lei şi a fost vizionat de 2.158 de spectatori.

Thrillerul francez „Toxic/ Dans la brume”, cu Romain Duris şi Olga Kurylenko în distribuţie, a coborât o poziţie, până pe zece, după al doilea weekend de la premieră, cu încasări de 32.647 de lei şi 1.576 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.