Dave Grohl, liderul trupei Foo Fighters, va prezenta marţi emisiunea „Jimmy Kimmel Live”, după ce gazda emisiunii a anunţat că va lipsi mai multe zile din cauza operaţiei pe cord la care va fi supus fiul lui, informează Spin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

William, fiul lui Jimmy Kimmel, s-a născut în aprilie cu o gravă problemă de inimă şi este programat pentru o operaţie săptămâna viitoare, iar gazda show-ului se pregăteşte alături de familie pentru această procedură.

Mai multe vedete - prieteni ai lui Kimmel - vor avea rolul de prezentatori invitaţi ai emisiunii, scrie Billboard.

 

Potrivit The Hollywood reporter, operaţia ar fi trebuit să aibă loc săptămâna aceasta, însă a fost amânată.

Prima gazdă a show-ului TV a fost Shaquille O’Neal, luni, iar el va fi urmat de Dave Grohl - marţi, Channing Tatum - miercuri, şi Jennifer Lawrence - joi.

În ediţia prezentată de Grohl va participa Alice Cooper, care va fi intervievatul liderului trupei Foo Fighters şi, împreună, vor susţine un moment muzical. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.