Actorul Daniel Craig, fostul agent 007, a fost testat pozitiv pentru Covid pe 2 aprilie şi nu va putea juca într-o nouă reprezentare a „Macbeth”, o adaptare după opera lui William Shakespeare de către regizorul Sam Gold.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Reprezentaţiile cu 'Macbeth' de pe Broadway sunt anulate până joi din cauza depistării unui număr limitat de rezultate pozitive la testul Covid-19 în instituţie”, a declarat echipa de producţie a piesei pe Twitter. „Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate celor care au bilete, dar siguranţa publicului nostru, a actorilor şi a echipei rămâne prioritatea absolută”, a continuat aceasta, scrie AFP. 

Pusă în scenă de Sam Gold, laureat al unui premiu Tony pentru „Doll's House, Part 2”, reprezentanţia este asigurată de Daniel Craig în rolul titular. El este însoţit pe scenă de actriţa isrlandezo-etiopiană Ruth Negga, în rolul Lady Macbeth pentru debutul pe Broadway. 

Tragedia „Macbeth” este una dintre cele mai aşteptate ale primăverii.

Sam Gold a lucrat deja cu Daniel Craig la o reprezentaţie a piesei „Othello” din 2016, în afara Broadway-ului. 

În 2013, actorul din filmele „James Bond” a jucat pe Broadway în „Betrayal” de Harold Pinter, alături de soţia sa, Rachel Weisz, actriţă şi regizoare britanico-americană care a câştigat în 2006 premiul Oscar la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru rolul din filmul „The Constant Gardener”. În 2009, actorul în vârstă de 54 de ani mai jucat şi în „A Steady Rain” cu Hugh Jackman.

Reprezentaţiile trebuie să fie reluate din 8 aprilie, cu locuri vândute în avans la 500 de dolari. Piesa ar trebui să se joace până la 10 iulie, adică 15 săptămâni în total, cu preţuri ce variază între 45 şi 400 de dolari. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.