Actriţa Dakota Fanning, cunoscută pentru rolurile din „I Am Sam”, „Ocean's Eight” şi „Once Upon a Time in Hollywood”, va fi una dintre fiicele preşedintelui Gerald Ford în serialul „The First Lady”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanning va fi Susan Ford în antologia Showtime din distribuţia căreia fac parte Viola Davis, O-T Fagbenle, Michelle Pfeiffer, Aaron Eckhart şi Gillian Anderson.

Susan este una dintre fiicele cuplului prezidenţial Gerald şi Betty Ford, care în serial va fi interpretat de Aaron Eckhart şi Michelle Pfeiffer. Susan era adolescentă când tatăl ei ocupa fotoliul de la Casa Albă şi este spus despre ea că a adus deseori idei progresive în familie.

Show-ul regizat de Susanne Bier, care este şi producător executiv, este descris drept o reformulare a conducerii americane din perspectiva femeilor de la Casa Albă.

Fanning urmează să apară în şase episoade ale serialului. Acest rol o va aduce din nou alături de Pfeiffer, cu care a mai jucat în „I Am Sam” (2001), pentru care a primit o nominalizare din partea Sindicatului actorilor americani, devenind la vârsta de 7 ani cea mai tânără persoană nominalizată.

„The First Lady” este scris de Aaron Cooley, care va fi producător executiv alături de Viola Davis cu Julius Tennon şi Andrew Wang de la JuVee Productions. Cathy Schulman de la Welle Entertainment va fi producător executiv împreună cu Jeff Gaspin prin Gaspin Media, şi Brad Kaplan de la LINK Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.