Cel mai mare magazin din lume al grupului Lego a fost inaugurat miercuri, în oraşul chinez Shanghai, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul magazin Lego, care prezintă în interiorul său un dragon, zgârie-nori şi diverse alte construcţii, realizate exclusiv din popularele cărămizi din plastic colorat, se adresează prin jocurile sale atât copiilor, cât şi adulţilor.

Cel mai recent magazin al companiei daneze se întinde pe două etaje în complexul Shanghai Disney Resort, care va fi inaugurat oficial luna viitoare. 

Compania Lego a precizat într-un comunicat oficial că piaţa chineză reprezintă ”una dintre pieţele cu cele mai bune performanţe în 2015”. 

Compania Lego a fost înfiinţată în 1932 şi primele jocuri cu cărămizi colorate care pot fi îmbinate între ele pentru a alcătui diverse forme au fost create în anul 1949.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.