Tricoul purtat de Margaret Keenan, prima persoană din lume căreia i-a fost administrat vaccinul Pfizer/BioNTech în afara testelor clinice, a înregistrat vânzări importante pentru o organizaţie caritabilă, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Modelul creat de o organizaţie caritabilă este aproape sold-out, după ce vânzările s-au triplat în decurs de 24 de ore de la apariţia imaginilor cu femeia la centrul medical la care a fost vaccinată.

După ce imaginile au fost preluate de media din întreaga lume, ştirile legat de vaccinare au fost în topul discuţiilor pe reţelele de socializare. Pe Twitter, mulţi utilizatori au apreciat tricoul festiv, iar Keenan a fost desemnată „cea mai cunoscută femeie din lume”.

Asta a dus la o creştere a vânzărilor modelului, prin care sunt strânşi bani pentru University Hospitals Coventry & Warwickshire Charity.

Jo O'Sullivan, directorul University Hospitals Coventry & Warwickshire Charity, a transmis: „Suntem o mică organizaţie caritabilă, dar am remarcat vânzările tricoului triplându-se şi am fost nevoiţi să comandăm mai multe”.

Ea a spus că a primit comenzi din întreaga lume, inclusiv din Suedia, Brazilia şi Spania.

Din vânzarea tricoului au fost strânşi până acum 4.000 de lire sterline, iar banii vor fi folosiţi pentru cumpărarea cadourilor de Crăciun pentru pacienţii vârstnici din spital şi pentru copiii internaţi aici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.