Cu un miliard de dolari venituri la nivel mondial (pentru 70 de milioane buget) şi două premii Oscar, între care cel pentru „cel mai bun actor” acordat lui Joaquin Phoenix, Warner a pregătit o continuarea a „Joker”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

A doua parte are uns cenriu şi un titlu provizoriu: „Joker: Folie à Deux”. Regizorul primului lungmetraj Todd Phillips va rămâne în spatele camerei. El a publicat pe Instagram o fotografie cu Joaquin Phoenix citind manuscrisul. 

Termen medical, „Folie à deux” desemnează o psihoză a mai multor persoane. Termenul a fost în special sursa de inspiraţie a unui episod din sezonul cinci al serialului „X-File”. 

Lansat în 2019, „Joker” povestea suferinţele, umilinţele şi nebunia lui Arthur Fleck, actor şi clovn care se lupta să găsească succesul şi respectul. 

Prezentat la Festivalul de Film de la Veneţia, „Joker” a plecat cu Leul de Aur. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.