Continuarea filmului horror „It”, bazat pe romanul omonim semnat de Stephen King, va fi lansată în septembrie 2019, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

New Line şi Warner Bros. au stabilit data de 6 septembrie 2019 pentru lansarea „It 2”.

În plus, la începutul acestei luni a fost anunţat că Gary Dauberman lucrează deja la scenariul pentru acest lungmetraj.

Andrés Muschietti, cel care a regizat „It”, este aşteptat să revină la cârma proiectului, la fel şi producătorii Barbara Muschietti, Roy Lee, Dan Lin, Seth Grahame-Smith şi David Katzenberg.

Romanul lansat de Stephen King în 1986 are în centru un grup de prieteni, care trăiesc într-o comunitate fictivă din Maine şi se luptă cu demonul oraşului, în copilărie, apoi ca adulţi. Filmul care a fost lansat pe 8 septembrie se concentrează pe copii, iar continuarea va avea în centru protagoniştii adulţi.

De la debutul pe marile ecrane, „It” a generat încasări de 266,1 milioane de dolari, în Statele Unite, şi 478,1 milioane de dolari, la nivel global.

Cu un buget de aproximativ 35 de milioane de dolari, „It” îi are în distribuţie pe Bill Skarsgard (clovnul Pennywise), Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton, Jaeden Lieberher şi Jackson Robert Scott.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.