Peste 53.000 de fani au participat duminică, la ultima zi a festivalului Neversea, care a avut loc pe o plajă din Constanţa, cei prezenţi ascultând concerte susţinute de The Script, Scooter şi Steve Aoki.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit organizatorilor, peste 53.000 de fani au participat la ultima zi a festivalului Neversea care a adus pe scena principală una dintre cele mai bune trupe pop rock ale momentului, The Script. Membrii trupei au oferit unul dintre cele mai impresionante concerte ale ediţiei din acest an a festivalului Neversea, fiind aplaudaţi minute în şir. Totul a culminat cu momentul în care solistul trupei, Danny O’Donoghue a coborât de pe scenă în public.

“Este pentru prima dată când venim în România şi ne pare extrem de rău că nu am făcut-o până acum. Înainte să ajungem aici, am urmărit pe social media postările altor artişti din festival şi nu ne vedea să credem câtă lume ne aşteaptă. Am găsit un public incredibil şi ne-am simţit minunat pe scenă dar şi alături de fani. Promitem că vom reveni cât de curând ” a declarat solistul trupei The Script, Danny O’Donoghue.

Axwell&Ingrosso, doi dintre fondatorii trupei Swedish House Mafia au fost printre artiştii preferaţi şi aşteptaţi de fanii festivalului Neversea. Au făcut un show impresionant iar în momentul s-a auzit melodia „More than you know”, fanii au cântat fiecare vers alături de cei doi DJ.

Un show plin de energie şi culoare a oferit şi dj-ul american Steve Aoki care şi-a răsplătit fanii la final cu 12 torturi delicioase. Artistul a rămas impresionat de răsăritul de la malul Mării Negre şi de căldura cu care a fost primit la festivalul Neversea. 

Nostalgicii au retrăit în ultima zi a festivalului Neversea atmosfera muzicii anilor ’90 alături de trupa Scooter, care a oferit un concert de neuitat fanilor săi.

Debutul zilei cu numărul patru a fost făcut de pe scena principală de Jose Am, urmat de Paul Damixie, Vama, The Script, Scooter, W&W, Axwell&Ingrosso şi s-a încheiat cu show-ul impresionant a lui Steve Aoki.

Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alţi artişti printre care Eats Everything, Jamie Jones, Dub Fx, Noisia, Stavroz, Satori, Black Coffee şi mulţi alţii.

În cele patru zile de festival la concerte au fost prezente peste 210.000 de persoane, atât din ţară, cât şi din străinătate, în festival putând fi văzute steagurile Marii Britanii, ale Belgiei, Olandei, ale Israelului şi Canadei.

Pe scenele festivalului au urcat, în cele patru zile, aproape 200 de artişti printre care Alan Walker, Hardwell, Jonas Blue, Red Foo, Aloe Blacc, Steve Angello, Galantis, John Newman, Armin van Buuren, Tujamo, The Script, Scooter şi Axwell&Ingrosso. 

Festivalul Neversea a avut loc în perioada 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.