Peste 100 de artişti străini vor concerta la prima ediţie a Festivalului Neversea, organizat pe plaja din Constanţa în perioada 7-9 iulie şi realizat de echipa care produce Festivalul Untold de la Cluj Napoca. Organizatorii spun că vor afla ce artişti doresc tinerii să asculte şi vor răspunde ”corespunzător cerinţelor lor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vom avea peste 100 de artişti recunoscuţi internaţional, printre care vom găsi atât nume care au făcut deja senzaţie la Untold, dar şi premiere în România, artişti ceruţi de tinerii români, dar şi cei din afară. Noi avem un sistem propriu şi sondăm tinerii şi vedem exact ce doresc şi vom răspunde corespunzător cerinţelor lor astfel încât să reuşim încă de la prima ediţie să le oferim o experinţă pe care să şi-o amintească cu foarte mare plăcere”, a declarat directorul festivalului, Bogdan Buta, luni, într-o conferinţă de presă organizată la Primăria Constanţa.

Întrebat ce nume importante vor veni la eveniment, directorul festivalului a spus că după Paşte vor fi anunţaţi primii artişti, însă a dat asigurări că aceştia sunt de calibrul internaţional, unii dintre ei au fost şi la Untold, iar alţii se vor afla în premieră în ţara noastră.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Bogdan Buta a mai spus că festivalul se va desfăşura pe plaja din cartierul Faleză Nord din municipiul Constanţa, pe o suprafaţă de 200.000 de metri pătraţi, unde vor fi amplasate şapte scene montate cu spatele către blocuri şi cu faţa către mare, astfel încât locuitorii din zonă să fie cât mai puţin afectaţi de zgomot. El a precizat că muzica va răsuna timp de trei zile şi trei nopţi ale festivalului, organizatorii gândindu-se şi la desfăşurarea de activităţi sportive pe plajă în timpul zilei.

Preţul unui abonament la Festivalul Neversea va fi de 420 de lei plus taxe, iar cei care se înregistrează pe site-ul evenimentului vor avea şansa să cumpere unul dintre primele 5.000 de abonamente la preţul promoţional de 200 de lei plus taxe. Abonamentele VIP vor fi disponibile începând de la 600 de lei plus taxe. Primele abonamente vor fi puse în vânzare începând de miercuri, de la ora 18.00, doar celor care s-au înregistrat pe www.neversea.com, au precizat organizatorii.

Bogdan Buta a mai spus că bugetul estimat pentru festival este de 5 milioane de euro, banii urmând să provină din sponsorizări, parteneriate şi vânzări de bilete. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.