Oficierea căsătoriilor în municipiul Constanţa în perioada 7 - 9 iulie nu va mai avea loc la sediul Casei Căsătoriilor, ci în Parcul Tăbăcărie deoarece zona respectivă se află în apropierea plajei unde se desfăşoară Festivalul Neversea, urmând să existe restricţiii de circulaţie pe străzile din apropiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii Festivalului Neversea au anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că în perioada 7 - 9 iulie, când are loc manifestarea, oficierea căsătoriilor se va face în aer liber, în Parcul Tăbăcărie.

Decizia a fost luată, spun reprezentanţii Primăriei Constanţa, deoarece în zona sediului Casei Căsătoriilor, aflată în apropierea plajei unde are loc evenimentul muzical, vor fi instituite restricţii de circulaţie auto.

Organizatorii manifestării au mai spus că recomandă spectatorilor care vin cu maşina în Constanţa pentru Neversea să lase autoturismele în parcările publice din Mamaia şi Constanţa şi să utilizeze transportul în comun care va funcţiona 24 de ore din 24 în timpul festivalului.

“Pentru evitarea oricărui disconfort şi pentru fluidizarea traficului, fanilor care ajung în Constanţa cu autoturismul le recomandăm următoarele parcări din municipiul Constanţa, dar şi din Mamaia: parcarea Vivo Mall, parcarea Sălii Sporturilor, parcarea Spitalului Judeţean Constanţa, parcarea din proximitatea Centrului Expoziţional Constanţa, iar în limita locurilor disponibile, toate parcările publice din Mamaia şi din municipiul Constanţa. Reamintim că străzile din proximitatea festivalului Neversea vor avea restricţii de circulaţie auto. Organizatorii recomandă, în perioada festivalului, folosirea transportului în comun care va funcţiona 24 din 24 de ore”, se arată în comunicat.

De asemenea, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa va introduce două linii de autobuz, din 5 iulie şi până în 10 iulie, una urmând să lege zona Gării de portul Tomis, iar cealaltă staţiunea Mamaia de aceeaşi destinaţie. RATC recomandă participanţilor la eveniment să cumpere abonamente pentru 24 de ore, la preţul de cinci lei sau abonamente pentru şapte zile, la preţul de 24 de lei, aceştia putând achita contravaloarea călătoriei şi prin SMS.

Organizatorii Festivalului Neversea au anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, schimbarea locului evenimentului, acesta urmând să se desfăşoare pe segmentul dintre plaja Modern şi plaja Trei Papuci, din municipiul Constanţa, şi nu pe plaja din cartierul Faleză Nord, cum fusese anunţat iniţial, ei estimând că în cele trei zile ale festivalului peste 150.000 de persoane vor urmări concertele programate.

Festivalul Neversea are loc în perioada 7 – 9 iulie, în Constanţa, iar printre artiştii care vor urca pe scene se află Jason Derula, Rita Oro, Dua Lipa, Years&Years, Afrojack, Tiesto, Fatboy Slim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.