Concertul trupei Zdob şi Zdub ce ar fi trebuit să se desfăşoare în data de 25 aprilie la Arenele Romane din Bucureşti a fost suspendat şi amânat până pe 22 mai, ca urmare a îmbolnăvirii a patru dintre membrii trupei cu Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amânarea concertului aduce totodată şi schimbarea locaţiei, acesta urmând a fi susţinut la Grădina Urbană Herăstrău.

Zdob şi Zdub se află în plin turneu internaţional pentru promovarea melodiei „Trenuleţul” cu care vor reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision 2022. 

„Dragi prieteni, există momente în care trebuie să luăm decizii şi să ţinem cont de regulile esenţiale; să punem pe primul loc siguranţa noastră şi de starea de sănătate. Deşi, suntem foarte fericiţi că piesa „Trenuleţul”, pe care o vom prezenta în acest an la Eurovision împreună cu fraţii Advahov, se bucură de popularitate la nivel internaţional, vestea că patru dintre colegii noştri au fost infectaţi cu noul coronavirus, ne obligă să luăm o pauză scurtă. Din fericire, colegii noştri sunt bine şi avem credinţa că vom reveni cu aceeaşi energie de îndată ce vom primi undă verde. Suntem nerăbdători să ne reîntâlnim. Vă promitem un concert de neuitat, pe 22 mai! Vă mulţumim tuturor pentru înţelegere şi să ne revedem sănătoşi”, a transmis reprezentantul trupei Zdob şi Zdub. 

Persoanele care au achiziţionat bilete pentru concertul Zdob şi Zdub de la Arenele Romane pot opta pentru păstrarea biletelor în vederea participării la concertul ce va avea loc în data de 22 mai, la Grădina Urbană Herăstrău, sau îşi pot recupera banii de la agenţia de bilete emitentă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.