Concertul pe care artistul britanic Sting îl va suţine marţi la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va începe la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul pentru concertul de marţi se va face începând cu ora 18.00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 18.30, accesul sa fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20.00, în deschiderea show-ului, va cânta Joe Sumner, Sting urmând să îşi înceapă concertul în jurul orei 21.00.

Pentru evitarea aglomeratiilor la portile de acces, organizatorii recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora 18:00, ora deschiderii oficiale a portilor de acces.

Sting a solicitat o bucătărie mobilată şi complet funcţională. El va fi însoţit de bucătarul personal care se va folosi de plite, cuptoare, o chiuvetă generoasă, plus mai multe frigidere şi un congelator.

Va fi pregătit, de asemenea, un spaţiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane. Pe lânga acestea două, alte 16 cabine vor fi amenajate în incinta Sălii Polivalente pentru echipa artistului care este formată din peste 70 de persoane. Alţi aproape 460 de oameni din echipa locală sunt implicati în organizarea concertului.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul vă trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locaţia nu dispune de spaţii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomanda publicului să nu vină cu obiecte interzise.

În zona de concert va fi permis accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţeta, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau la maşină toate obiectele considerate „interzise”, precum şi rucsacurile, accesul cu astfel de bagaje fiind strict interzis, dar să aibă asupra lor obiectele mai importante, spre exemplu medicamente speciale - cu reţetă.

Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.