Trupa Kiss a susţinut joi noapte, pentru a marca trecere dintre ani, un concert în Dubai, care a fost transmis în direct online, şi pentru care membrii grupului au fost nevoiţi să facă anumite schimbări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câteva versuri au fost modificate, la fel şi o parte din show, pentru a se alinia regulilor din Emiratele Arabe Unite, informează Variety.

Trupa a înlocuit „virgin soul”, din piesa „God of Thunder”, cu „sacred soul” (suflet sacru, n.r.), a eliminat cuvântul „bitch” din single-ul „100,000 Years” şi a renunţat la celebrul moment din show în care este împroşcat sânge artificial.

Un astfel de limbaj şi comportament ar fi putut fi considerate ofensatoare şi amendate cu până la 2.700 de dolari sau pedepsite cu închisoarea. 

Gene Simmons, fondatorul şi basistul trupei, chitariştii Paul Stanley şi Tommy Thayer şi bateristul Eric Singer au cântat 22 de piese în show-ul din Dubai inclus în turneul „End of The Road”. Producţia realizată de Landmarks Live Presents şi regizată de Daniel Catullo a fost filmată în 4K, cu mai mult de 50 de camere, şi poate fi vizionată contra cost pe tixr.com.

Kiss a stabilit şi două recorduri. Unul a fost reprezentat de cele mai multe flăcări lansare simultan la un concert. „Pot dezvălui că aţi reuşit un total de 73”, a spus un reprezentat al Guiness Book. „Oficial, sunteţi uimitori”. În plus, Kiss a stabilit recordul pentru cele mai înalte flăcări lansate la un concert - la 35 de metri.

Trupa aşteaptă să fie confirmat dacă a stabilit şi recordul pentru concertul rock cu cele mai multe accesări pay-per-view. Limita minimă este de 10,4 milioane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.