Concertul „Distant Sky - Nick Cave & the Bad Seeds Live in Copenhagen” va fi lansat pe 12 aprilie şi va rula, doar în acea zi, în 500 de cinematografe din lume. Cât priveşte România, el va putea fi vizionat în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de David Barnard, filmul-concert a fost realizat în timpul turneului de promovare a albumului „Skeleton Tree” din 2016.

Trupa care s-a aflat în turneu a fost formată din Warren Ellis (pian, vioară), Martyn Casey (bas), Thomas Wydler (tobe), Jim Sclavunos (vibrafon, percuţii), George Vjestica (chitară) şi Larry Mullins (clape).

La Bucureşti, filmul poate fi vizionat la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, pe 12 aprilie, de la ora 20.00.

Nick Cave, născut pe 22 septembrie 1957, este un artist australian devenit celebru în calitate de solist, compozitor şi textier al grupului Nick Cave & The Bad Seeds, pe care l-a înfiinţat în 1983 şi care abordează o varietate largă de stiluri muzicale, precum post-punk, blues, pop, jazz şi garage-rock. Muzicianul, care este şi scriitor, poet, scenarist şi, ocazional, actor, abordează în cântecele sale teme profunde, precum moartea, religia, iubirea şi violenţa. A debutat discografic în 1979, în grupul The Boys Next Door, cu „Door, Door”. Împreună cu The Bad Seeds, a lansat 16 albume de studio, care se adaugă celor trei împreună cu The Birthday Party.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.