Concertul de Crăciun al violonistului André Rieu va putea fi urmărit live, pe 19 noiembrie, de la ora 19.00, pe ecranele Grand Cinema & More din zece oraşe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”André Rieu: Crăciunul cu André” va putea fi urmărit în sala Epika şi în Grand VIP Studios ale Grand Cinema & More Bucureşti.

Un spectacol desăvârşit, susţinut în stilul inconfundabil al artistului, împreună cu orchestra Johann Strauss. Spectatorii din cinematograf vor putea urmări şi un tur live al oraşului realizat în timpul pregătirilor de Crăciun chiar de André Rieu şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri. Întrebările, culese de la cei prezenţi în sălile de cinema din toată lumea, vor fi adresare de Charlotte Hawkings, gazda CinemaLive. 

Grand Cinema & More facilitează transmisiunea concertului şi în Cinema One (Braşov), Cinema Trivale (Piteşti), Cinema Cortina (Oradea), Cinema Palace (Oradea), Cinema Victoria (Cluj-Napoca), Cinema Arta (Târgu Mureş), Sala de concerte ”Ion Vidu” (Timişoara), Cinema Florin Piersic (Cluj-Napoca), Cinema Ankora (Satu Mare). 

Pentru acest spectacol, biletele au fost deja puse în vânzare pe site-ul grandentertainment.ro sau direct de la casa de bilete a Grand Cinema & More, situată la etajul I al Băneasa Shopping City. Preţul unui bilet porneşte de la 70 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.