Cântăreaţa britanică crossover Sarah Brightman, grupul finlandez Apocalyptica şi trompetistul norvegian Nils Petter Molvaer se numără între artiştii care vor susţine concerte la Bucureşti în luna octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Belgienii Hooverphonic vor cânta pe 10 octombrie, la Hard Rock Cafe, unde îşi vor prezenta cel mai recent album, „Looking for Stars”, lansat anul trecut. Albumul este primul cu Luka Cruysberghs solistă. Concertul este anunţat sold-out.

Seria de concerte Jazz Nouveau va reveni la clubul Control din 14 octombrie, iar primul concert programat este al Mathias Eick Quintet, care îşi va promova cel mai recent album, „Ravensburg”, lansat în 2018. Biletele pentru show-ul trupei norvegiene costă 50 de lei şi sunt disponibile pe Eventbook.ro.

Al doilea concert din serie va avea loc pe 21 octombrie. Este vorba despre cvintetul trompetistului norvegian Nils Petter Molvaer, unul dintre cei mai apreciaţi instrumentişti scandinavi. Biletele, disponibile pe Eventbook.ro, costă 70 de lei.

Grupurile Subcarpaţi şi Viţa de Vie vor cânta pe 9 octombrie la Sala Polivalentă din Bucureşti, într-o confruntare de patru runde, în urma cărora câştigătorul va fi desemnat de public. Biletele sunt disponibile pe redbull.ro/soundclash, la preţul de 79 de lei.

Sarah Brightman va concerta pe 21 octombrie, la Sala Palatului, evenimentul făcând parte din turneul mondial „Hymn”, dedicat celui de-al 12-lea material de studio al său. Biletele costă între 150 şi 750 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală, şi sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului şi online, pe vandbilete.ro, entertix.ro, iabilet.ro, eventim.ro şi bilete.salapalatului.ro.

Goran Bregović va reveni la Sala Palatului alături de trupa sa - Wedding & Funeral Orchestra -, pe 27 octombrie, pentru un show care va cuprinde cele mai cunoscute compoziţii ale sale. Preţurile biletelor, disponibile în reţeaua iabilet.ro, variază de la 119 la 279 de lei.

„Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos” va avea loc la Arenele Romane, pe 29 octombrie. Pe lângă piesele cuprinse pe albumul apărut în 1996, trupa finlandeză va interpreta  variante ale „Battery", „Nothing Else Matters” şi „Seek and Destroy”. Biletele, disponibile pe iabilet.ro, costă 129 de lei (acces general) şi 185 lei (golden circle). La intrare, preţurile vor fi de 150 de lei, respectiv 200 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.