Concertele pe care trupa americană Godsmack le va susţine pe 31 martie şi 1 aprilie la Bucureşti vor începe după ora 21.00, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trupa Like a Storm va urca pe scenă la ora 20.00 şi va cânta 45 de minute. Godsmack îşi va începe show-urile de câte o oră şi jumătate la ora 21.15.

Evenimentele au loc la Arenele Romane, în cort încălzit, iar fumatul va fi interzis în interior. Se va putea fuma doar în locurile special amenajate.

Accesul se va face oricând după ora 19.00, prin intrarea din parc a Arenelor Romane, şi fiecărei categorii de bilete îi va fi destinat un coridor.

Zona de concert are o singură zonă de acces şi cinci ieşiri de siguranţă marcate ca atare. Va fi, de asemenea, amenajat şi un punct de prim ajutor.

Arenele Romane nu pot fi părăsite decât în caz de urgenţă. În caz contrar, pentru acces este nevoie de un nou bilet.

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet şi doar dacă ei sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet valid, au mai transmis organizatorii Metalhead.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.