Cea mai mare suprafaţă de led montată la Arenele Romane şi un show de peste două ore şi jumătate sunt câteva dintre caracteristicile concertului pe care Smiley îl va susţine joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai mare suprafaţă de led montată la Arenele Romane - 260 de mp de ecrane de ultima generaţie, peste două ore şi jumătate de live, peste 100 de oameni în echipa artistică şi de producţie a show-ului, elemente scenografice, muzicale şi regizorale concepute special pentru eveniment, trei backing-vocals, un cvartet, dansatori, invitaţi speciali.

Smiley va începe concertul la ora 21.00, însă de la ora 20.00, pe scena Arenelor Romane vor urca Alex Muşat şi Sebastian Seredinschi.

Porţile vor fi deschise la ora 18.30. Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui pastrat pe toată durata concertului. 

Biletele au preţuri de 79, 139 şi 219 lei, pe eventim.ro şi bilete.ro, iar în ziua concertului, la Arenele Romane, ele pot fi cumpărate la preţurile de 100, 150 şi 250 de lei.

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 iulie 1983. Este cântăreţ şi producător muzical şi a debutat ca membru al grupului Simplu. ”În lipsa mea”, primul album solo a apărut în 2008, iar în 2009 a pus bazele propriei case de producţie, HaHaHa Production. Au urmat discurile ”Plec pe Marte” (2010) şi ”Acasă” (2013). A colaborat cu interpreţi precum Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Bănică, Mandinga, Loredana şi Andra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.