Un concert acustic şi o expoziţie cu fotografii nepublicate din arhiva personală a lui Nicu Covaci sunt evenimentele care marchează 55 de ani de la înfiinţarea formaţiei Phoenix, pe 12 septembrie, la Berăria H.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul Phoenix Unplugged va cuprinde piesele de legendă într-o interpretare unică, inedită, alături de invitaţi surpriză care vor participa cu instrumente atipice muzicii Phoenix.

Ulterior acestui eveniment, hotelul Caro din Bucureşti va fi gazda unei expoziţii foto inedite în cadrul căreia vor putea fi vizionate în premieră zeci de fotografii nepublicate ale momentelor cheie din istoria formaţiei Phoenix, extrase din arhiva personală a liderului Nicu Covaci. 

Expoziţia va putea fi vizionată începând cu 22 septembrie şi va cuprinde şi câteva dintre tablourile realizate de Nicu Covaci, în copie.

Expoziţia pregăteşte lansarea unui volum de fotografii din istoria Phoenix, cu materiale din arhivele personale ale membrilor formaţiei, ale fanilor colecţionari sau fotografilor care au documentat evenimente Phoenix de-a lungul celor 55 de ani de carieră. Volumul va cuprinde fotografii nepublicate până în prezent.

Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc în 22 septembrie la hotelul Caro, alături de Nicu Covaci şi de prieteni ai formaţiei Phoenix. O parte dintre fotografiile prezentate vor putea fi vizionate în avanpremieră la Berăria H, la concertul din 12 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.