Compania independentă de teatru WonderTheatre anunţă o nouă producţie pentru 2022 printr-un casting deschis pentru spectacolul „The Full Monty (Goi Puşcă)” pentru rolurile principale şi secundare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Castingul se adresează actorilor şi solistilor vocali (bărbaţi şi femei) cu vârsta cuprinsă între 20-40 de ani şi vizează atât rolurile cântate cât şi cele exclusiv de proză.

O primă selecţie va avea loc pe bază de curriculum vitae şi a unei fotografii portret însoţite, după caz, de înregistrări video care să pună în valoare calităţile vocale. Artiştii sunt rugaţi să trimită înregistrările folosind link-uri de youtube, vimeo sau alte site-uri similare.

Materialele vor fi trimise pe adresa casting@wondertheatre.com până la data de 20 februarie.

Următoarea etapă a castingului va avea loc pe data de 28 februarie în prezenţa regizorului Răzvan Mazilu şi a echipei de producţie. Vor fi contactaţi doar artiştii selectaţi pentru această etapă.

„The Full Monty” este un musical cu libret de Terrence McNally şi coloană sonoră de David Yazbek, o versiune scenică adaptată după filmul britanic cu acelaşi nume din 1997, cu Robert Carlyle în rolul principal, în care şase muncitori şomeri din Buffalo, fără bani şi fără perspective, decid să prezinte un număr de striptease într-un club local, după ce au văzut entuziasmul soţiilor lor pentru o trupă de Chippendales în turneu.

În Bucureşti, regia, coregrafia şi costumele musicalului „The Full Monty” vor fi semnate de Răzvan Mazilu.

Răzvan Mazilu este artistul complet (regizor, coregraf, creator de costume), câştigător a numeroase premii, cel care a impus genul musical pe scenele din România prin spectacole ca „Familia Addams”, „Cabaret”, „Sunetul muzicii”, „Femei în pragul unei crize de nervi”, „We Will Rock You”, „West Side Story”, „Mon Cabaret Noir” şi multe altele. În 2011, a montat o versiune a musicalului „The Full Monty” la Teatrul Naţional Timişoara, cu mare succes la public.

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood Film pentru producţie itinerantă, spaţii neconvenţionale, săli de teatru şi de cinema.

WonderTheatre produce entertainment şi experienţe memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, teatru şi televiziune, conectat la realitate, dornic de divertisment de bună calitate dedicat întregii familii.

Pe lângă spectacole de teatru clasic, WonderTheatre a fost producătorul celor mai mari musicaluri realizate în România, „Mamma Mia” în regia lui Răzvan Dincă şi „We Will Rock You” - în regia şi coregrafia aceluiaşi Răzvan Mazilu, cu peste 15.000 de spectatori într-un an şi cu o distribuţie impresionantă care i-a inclus pe Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Emil Rengle, Mara Captaru, Lucian Ionescu şi Ana Bianca Popescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.