Comedia "Teambuilding" a revenit, în al cincilea weekend de la premieră, pe prima poziţie în box office-ul românesc de weekend, generând venituri de 974.819 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul a fost văzut în cinematografe de 35.140 de spectatori şi a acumulat în total venituri de 17,4 milioane de lei (3,4 milioane de dolari), potirvit datelor cinemagia.ro. 

Producţia de acţiune "Black Adam" a coborât un loc, în al doilea weekend de la premieră. Filmul a fost văzut de 29.210 de spectatori şi a adunat venituri de 780.263 de lei. 

Thrillerul "The Devil's Light/ Lumina infernului", în regia lui Daniel Stamm, a debutat pe locul trei, după ce a fost văzut de 30.208 de spectatori. Filmul a avut încasări de 669.480 de lei. 

Filmul românesc "Capra cu trei iezi", cu Maia Morgenstern şi Marius Bodochi în rolurile principale", a debut pe patru. În România rurală a secolului al XIX-lea, izolată de lume, o văduvă şi mamă a trei copii este nevoită să ţină piept unui vechi prieten de familie care, văzându-i fără apărare, îşi dă-n vileag adevărata natură sadică. Bazat pe una din cele mai cunoscute poveşti româneşti ("Capra cu trei iezi", de Ion Creangă), filmul îşi propune să dezvăluie adevărata natură a faimoasei poveşti pentru copii şi să prezinte publicului o nouă perspectivă, una care oferă imaginea reală a tragediei, dincolo de personificări şi cântece vesele. Inclusă în ciclul de învăţământ primar la scurt timp după publicare şi ilustrată în primele pagini ale Abecedarului din anii ‘70-‘90, povestea “Capra cu trei iezi” de Ion Creangă încă este una dintre cele mai populare dar şi cele mai controversate poveşti româneşti pentru copii. Producţia a adunat venituri de 606.573 de lei. 

Comedia "Mirciulică" a coborât trei locuri, până pe cinci, în al patrulea weekend de la lansare, cu încasări de 451.162 de lei. 

Al treilea debut în clasament este drama istorică "The Woman King", cu Viola Davis, care a acumulat venituri de 302.337 de lei. 

Topul este completat de: "Captain Sabertooth and the Magic Diamond/ Căpitanul Colţi-de-sabie şi diamantul fermecat", "Halloween Ends/ Halloween: Sfârşitul", "The Elfkins/ Elfii cofetari", "Smile/ Zâmbeşte". 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.