Comedia SF „Eliberează-l pe Guy/ Free Guy”, cu Ryan Reynolds şi Jodie Comer în rolurile principale, a ocupat primul loc în box office-ul românesc pentru al treilea weekend consecutiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Shawn Levy spune povestea unui funcţionar de bancă ce descoperă că este de fapt un personaj într-un joc video brutal.

Producţia Disney şi 20th Century Studios, cu buget de peste 100 de milioane de dolari, a generat, în al treilea weekend de la premiera românească, încasări de 370.276 de lei, o creştere de 12,5% faţă de intervalul anterior, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. Distribuitorul filmului nu a transmis numărul spectatorilor.

La nivel global, lungmetrajul a generat încasări de 179,2 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Din distribuţie mai fac parte Taika Waititi, Lil Rel Howery şi Channing Tatum, iar Tina Fey, Hugh Jackman şi Dwayne Johnson şi-au împrumutat vocile. Recent, actorul Ryan Reynolds şi regizorul Shawn Levy au dezvăluit că Disney îşi doreşte o continuare pentru această producţie.

Pe locul al doilea în clasament a urcat „Luca”, animaţie Disney pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Jacob Tremblay şi Maya Rudolph. În al şaptelea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 265.622 de lei.

Animaţia „Patrula căţeluşilor: Filmul/ Paw Patrol: The Movie”, bazată pe serialul de televiziune cu acelaşi nume, a pierdut un loc, clasându-se pe trei, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a fost vizionată de 12.846 de spectatori şi a obţinut încasări de 247.358 de lei.

Filmul de acţiune „Codul asasinului/ The Protégé”, cu Maggie Q, Michael Keaton şi Samuel L. Jackson în distribuţie, a debutat pe poziţia a patra în top, cu 9.467 de spectatori şi încasări de 216.923 de lei.

Filmul de aventuri „Croazieră în junglă/ Jungle Cruise”, cu Dwayne Johnson şi Emily Blunt în rolurile principale, a coborât un loc, până pe cinci, după al cincilea weeekend de la premieră, când a generat încasări de 193.799 de lei.

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de filmele horror „Candyman” şi „Casa nopţii/ The Night House”, de filmul fantasy „Brigada sinucigaşilor: Misiune ucigaşă/ The Suicide Squad”, animaţia „Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age” şi de lungmetrajul de acţiune „Furios şi iute 9/ Fast & Furious 9”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.