Comedia "Faci sau Taci", în regia lui Iura Luncaşu, şi animaţia "Corgi, Căţeii Reginei" în variantă 3D, regizată de Ben Stassen, vor avea premiera în cinematografele româneşti pe 15 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În "Faci şi Taci", poliţia română, cu sprijinul autorităţilor spaniole, pune la cale un plan îndrăzneţ şi periculos deopotrivă pentru a demasca o organizaţie criminală şi a-l captura pe lider. 

Comedia se instalează odată cu vizita unui oficial spaniol care îi pune în mare dificultate pe funcţionarii români. La "Hola, mamacita, Shakira, Pique" se rezumă tot vocabularul lor în spaniolă şi cam tot atâtea înţeleg ei din directivele oficialului.

O echipă de şase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă şi un funcţionar plin de pofte, cu toţii se pun în mişcare.

"Faci sau Taci", un film independent regizat de Iura Luncaşu, a fost realizat cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network. 

Animaţia "Corgi, Căţeii Reginei", o producţie nWave Pictures, regizat de Ben Stassen, urmăreşte aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice. Rătăcit şi departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru câini şi este forţat să se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele. În toată această aventură epică şi încercările lui de a se întoarce la stăpână, Rex se va îndrăgosti iremediabil şi se va descoperi pe sine altfel decât se credea. 

Una dintre cele mai ambiţioase producţii animate europene, "Corgi, Căţeii Reginei” are premiera în cinematografele din ţară începând cu 15 martie, în varianta 3D, dublată în limba română. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.