Comedia de acţiune „Hitman's Bodyguard 2: Nevasta asasinului/ The Hitman's Wife's Bodyguard” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de peste 650.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul cu Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek şi Antonio Banderas în distribuţie, continuarea „Hitman's Bodyguard” din 2017, a obţinut încasări de 652.503 lei, după ce a fost vizionat de 26.272 de spectatori, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Michael Bryce (Ryan Reynolds) şi asasinul plătit Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) revin într-o nouă misiune, iar Sonia Kincaid (Salma Hayek), soţia lui Darius, este implicată în acţiunea care îi pune în pericol viaţa lui Bryce. Curând, ei se vor regăsi într-un complot global care are legătură cu un răzbunător şi puternic nebun (Antonio Banderas), care ameninţă să distrugă Europa. Din distribuţie face parte şi Morgan Freeman.

„Raya şi ultimul dragon/ Raya and The Last Dragon”, animaţie Disney realizată pe computer, a debutat pe locul al doilea, cu încasări de 429.985 de lei. Numărul spectatorilor nu a fost comunicat de distribuitor.

Filmul spune povestea unei lumi fantastice - Kumandra - unde, în urmă cu mult timp, oamenii şi dragonii trăiau împreună în pace şi armonie. Legătura dintre cele două specii era atât de strânsă, încât atunci când o forţă malefică a ameninţat tărâmul, dragonii s-au sacrificat ca să îi salveze pe oameni.

După cinci secole aceeaşi forţă malefică îşi face apariţia din nou, ameninţând să distrugă întreaga lume. Acum este datoria unei fete războinice - Raya - să ia urma ultimului dragon legendar, faimos pentru puterile lui, şi să îi readucă împreună pe oamenii dezbinaţi din ţinut, reinstaurând pacea.

Filmul horror „Altarul/ The Unholy”, în care un jurnalist căzut în disgraţie investighează un fenomen ciudat într-o comunitate mică de fermieri, a debutat pe poziţia a treia a clasamentului românesc de weekend, cu încasări de 316.083 de lei şi 14.805 spectatori.

Pe locul al patrulea a debutat filmul SF de aventuri „Mortal Kombat”, ce are în centru un bărbat care îşi descoperă potenţialul de luptător odată ce este prins într-o confruntare între luptătorii Pământului şi monştrii din Outworld. Lungmetrajul a fost vizionat de 9.353 de spectatori şi a generat încasări de 212.202 lei.

Filmul horror „Trăind printre demoni: E mâna diavolului/ The Conjuring: The Devil Made Me Do It”, cu Vera Farmiga şi Patrick Wilson în rolurile principale, care a înregistrat în urmă cu trei weekenduri cel mai bun debut în România de la începutul pandemiei, s-a clasat acum pe locul al cincilea.

Producţia, al şaptelea film din universul „Conjuring”, a fost vizionată de 9.362 de spectatori şi a generat încasări de 200.921 de lei.

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de „Godzilla vs. Kong”, „A Quiet Place Part II”, „Peter Rabbit: The Runaway”, „Cruella” şi „Tom and Jerry”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.