Trupa engleză Coldplay a anunţat că va susţine un recital pe contul de TikTok în sprijinul campaniei Red Nose Day, a cărei misiune o reprezintă combaterea sărăciei prin finanţarea de programe pentru siguranţa, sănătatea şi educaţia copiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campania a debutat în 2015, iar de atunci, prin aceasta, au fost strânse donaţii de peste 240 de milioane de dolari, care au ajutat mai mult de 25 de milioane de copii din America şi din lume.

Anul acesta, Red Nose Day va fi marcată pe 27 mai.

Concertul „The Red Nose Day x Coldplay” va fi transmis de la Londra pe 24 mai, la ora României 21:00, pe contul TikTok al trupei. 

Coldplay va interpreta patru cântece. „Ne-am bucura să vă alăturaţi nouă pentru primul nostru concert pe TikTok, luni, 24 mai, de Red Nose Day”, a transmis într-un mesaj video solistul Chris Martin. Într-un comunicat, el a adăugat că Red Nose Day face „lucruri uimitoare” în lume pentru copii. 

Coldplay s-a alăturat campaniei şi în 2015 cu „Game of Thrones: The Musical”, un scheci de 12 minute cu distribuţia serialului HBO, care a atras mai mult de 35 de milioane de vizualizări pe YouTube.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.