Formaţia Coldplay a anunţat, marţi, că trebuie să-şi suspende turneul şi să anuleze mai multe întâlniri în Brazilia, deoarece Chris Martin suferă de „o infecţie gravă a plămânilor”, potrivit comunicatului de presă postat pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coldplay nu a oferit o dată pentru reluarea turneului, dar speră ca acest lucru să se întâmple cât mai curând posibil, după un tratament de trei săptămâni pentru Chris Martin.

 

Grupul, aflat în prezent într-un turneu mondial cu albumul „Music of the Spheres”, afirmă că „îi pare rău pentru dezamăgirea cauzată” fanilor care aveau bilete. Britanicii îi sfătuiesc să păstreze biletele pentru date reprogramate la începutul anului 2023.

Coldplay a vorbit mult despre amprenta de carbon a turneului său, care vrea să fie cât mai ecologic. Între energie regenerabilă, reducerea brăţărilor luminoase şi alte confetti biodegradabile, grupul anunţase un turneu „eco-responsabil”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.