Claudia Schiffer, în vârstă de 48 de ani, s-a pozat nud, coordonată de fotograful de modă Collier Schorr, şi a apărut pe coperta revistei Vogue Italia, numărul din august, după 25 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imaginea a fost realizată chiar de Claudia Schiffer, care a pozat nud în faţa unui aparat pe trepied. 

Cu titlul "Claudia by Claudia", celebrul top-model al anilor 1990 apare cu o geant[ din piele şi pantofi neon ascunzând părţile intime. 

Au fost propuse alte trei coperte. În prima, Claudia Schiffer pozează îmbrăcată doar cu un blazer negru, surâzând. În celelalte două imagini apare Stephanie Seymour, în vârstă de 51 de ani. 

Schiffer nu a mai pozat pentru revista italiană de 25 de ani, iar Seymour de 32 de ani. 

Această şedinţă foto, supervizată de Collier Schorr, este un omagiu "aurei feminine" şi puterii femeilor, potrivit unui comunicat transmis de Vogue Italia. 

"Cred că aceste imagini reprezintă femei conştiente de propria lor sexualitate şi este o reprezentare foarte diferită a dorinţei, care este întotdeauna legată de privirea celui care face fotografia", a explicat Collier Schorr. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.