Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx la Târgu-Mureş. Noul spaţiu reprezintă cea de-a cincea investiţie făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piaţa locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prin recenta investiţie de la Târgu-Mureş ne dorim să arătăm că avem deplină încredere în statul român şi în potenţialul de creştere al pieţei de cinema. Intenţia noastră este să continuăm cu investiţiile şi dezvoltarea lanţului de cinematografe în ciuda acestei perioade extrem de dificile pe care o traversăm. În acelaşi timp, realizarea planurilor noastre atrage de la sine multiple beneficii pentru economia de stat, creează noi locuri de muncă şi va spori semnificativ calitatea experienţei cinematografice pentru iubitorii de filme”, a spus Christof Papousek, managing partner şi chief financial officer la Cineplexx International.

Primii spectatori au vizionat în avanpremieră mult aşteptatul film „Tenet” în sala Dolby Atmos. 

Spaţiul dedicat filmelor din Shopping City Târgu-Mureş are 5 săli cu o capacitate totală de 676 de locuri, iar în privinţa dotărilor cinematograful este echipat cu Dolby Atmos şi RealD, completate de confortul sporit dat de scaunele de piele reglabile Deluxe, Premium, dar şi a perechilor de scaune duble Love Box şi Love Seats.

Printre premierele cinematografice incluse în program se numără: „Tenet”, „După ce ne-am certat” - subtitrat în limba română sau dublat în maghiară -, şi „Noii Mutanţi”. 

Cineplexx Târgu-Mureş îşi va întâmpina spectatorii în primul weekend, 19 şi 20 septembrie, cu o promoţie de doar 8 lei pentru un bilet cu popcorn şi suc gratuite pentru o selecţie variată de filme de familie, printre care se numără „Jumanji”, „Tot înainte”, „Cenuşăreasa” şi altele. Campania de weekend este disponibilă în toate cinematografele Cineplexx: Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu şi Târgu-Mureş. 

Programul complet al cinematografului şi detalii despre promoţie se găsesc pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicaţia Cineplexx care poate fi descărcată gratuit pe mobil.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanţi operatori de cinematografe din Europa Centrală şi de Est, cu o experienţă de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 ţări: Austria, Slovenia, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia şi România. La aproximativ un an de la intrarea pe piaţa românească, Cineplexx deţine deja cinci locaţii deschise - Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu şi Târgu-Mureş, iar altele vor urma în curând.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.