Cineastul austriac Michael Haneke, realizatorul filmelor "Iubire" (2012), "Panglica albă" (2009), "Profesoara de pian (2001)", va crea prima lui serial de televiziune, intitulat "Kelvin's Book", a anunţat societatea de producţie germană UFAFiction.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Michael Haneke "va scrie scenariul seriei şi va regiza două sau trei episoade", a precizat un purtător de cuvânt al Fremantlemedia pentru AFP. 

"După 10 filme TV şi 12 filme, aveam chef să povestesc o istorie mai lungă", a explicat Michael Haneke. 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Seria de 10 episoade, produsă de Nico Hofmann şi Benjamin Benedict, va fi filmată în engleză şi va povesti "aventurile unui grup de tineri" care trăiesc "într-o lume distopică" situată într-un "viitor apropiat", a precizat UFAFiction.

Niciun alt detaliu privind distribuţia nu a fost dezvăluit şi nici stadiul în care se află proiectul.

"Happy End" este cel mai recent lungmetraj al cineastului în vârstă de 75 de ani, care a fost lansat în 2017. El a fost recompensat pentru "Panglica albă" cu Palme D'Or în 2009 şi pentru "Iubire/ Amour" cu Palme d'or şi un Oscar în 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.