Chrissie Hynde, cunoscută ca solistă a trupei Pretenders, a anunţat că va lansa un album cu versiuni ale unor piese Bob Dylan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulat „Standing In The Doorway”, albumul urmează să apară pe 21 mai.

„Standing In The Doorway” a fost înregistrat în timpul carantinei împreună cu James Walbourne, chitarist al Pretenders, cei doi colaborând prin corespondenţă.

Hynde a declarat: „La câteva săptămâni de la intrarea în carantină anul trecut, James mi-a trimis o nouă piesă a lui Dylan, «Murder Most Foul». Să ascult acel cântec a schimbat totul pentru mine. Era scos din dispoziţia posomorâtă în care mă găseam”.

„Orice face Bob reuşeşte undeva acolo să te facă să râzi, pentru că, mai mult decât orice, el este un comediant. Este mereu amuzant şi are mereu ceva de spus. Atunci l-am sunat pe James şi i-am spus «hai să facem nişte coveruri Dylan» şi asta a început totul”, citează revista Uncut.

Ei au ales piesele „In The Summertime”, „You’re A Big Girl Now”, „Standing in the Doorway”, „Sweetheart Like You”, „Blind Willie McTell”, „Love Minus Zero / No Limit”, „Don’t Fall Apart On Me Tonight”, „Tomorrow Is A Long Time” şi „Every Grain Of Sand”.

Un film despre realizarea acestui album, regizat de Michael Nunn şi William Trevitt, va fi difuzat de Sky Arts pe 24 mai, când Bob Dylan va împlini vârsta de 80 de a ani. Intitulat „Tomorrow Is A Long Time”, documentarul va cuprinde şi înregistrări filmate special cu interpretarea pieselor de pe album.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.