Chris Rock va vorbi public despre celebrul incident de la Oscar 2022 pentru prima dată, în noul său spectacol de stand-up care va fi difuzat, sâmbătă, în direct pe Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comediantul, care lucrează de câteva luni la noul său spectacol şi care a glumit deja pe seama incidentului de mai multe ori în timpul repetiţiilor sale, îl va menţiona în stand-up-ul său care va fi transmis în direct pe Netflix.

Potrivit informaţiilor din The Wall Street Journal, care a putut participa la un turneu al comedianului în ianuarie anul trecut, incidentul se află în centrul acestui stand-up numit "Selective Outrage". "Ce mă întreabă cel mai des oamenii... Te-a durut? Bineînţeles că a durut! L-a jucat pe Muhammad Ali!". 

"Chiar şi în filmele de animaţie, eu sunt o zebră şi el este un nenorocit de rechin", a adăugat el, potrivit The US Sun, "M-a lovit atât de tare încât aud în continuu în cap "Summertime", a glumit el referindu-se la un celebru hit rap al lui Will Smith din anii 1990.

În iulie 2022, Chris Rock menţiona incidentul pe scurt în timpul unui spectacol din New Jersey. "Cei care spun că cele care rănesc sunt cuvintele nu au fost loviţi niciodată cu pumnii în faţă”, a spus el, adăugând: "Nu sunt o victimă. Da, rahatul acela m-a rănit. Dar m-am debarasat de rahatul acela şi am plecat la muncă a doua zi. Nu merg la spital pentru o tăietură de hârtie".

"Nu am multe de spus despre ceea ce s-a întâmplat, aşa că, dacă aţi venit să auziţi asta, am un întreg spectacol pe care l-am scris înainte de acest weekend", anunţa el într-un spectacol la Boston, la câteva săptămâni după ceremonia Oscar. "Încă digerez ce s-a întâmplat. Aşa că la un moment dat o să vorbesc despre rahatul ăsta. Şi va fi serios şi amuzant". 

La gala premiilor Oscar din 2022, Will Smith a urcat pe scenă pentru a-l pălmui pe Chris Rock, care tocmai spusese o glimă despre tunsoarea soţiei sale, Jada Pinkett Smith. După această lovitură, Will Smith şi-a cerut scuze şi şi-a anunţat demisia din funcţia sa de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice. De asemenea, a fost interzis de la ceremonii timp de zece ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.