Chris Martin, solistul trupei Coldplay, şi-a sărbătorit a 40-a zi de naştere, weekendul trecut, cu o petrecere organizată în reşedinţa sa din Malibu inspirată din filmul ”Willy Wonka şi fabrica de ciocolată”, informează site-ul revistei New Musical Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreţul Chris Martin a publicat o serie de fotografii pe contul de Instagram al trupei Coldplay de la acea petrecere, ai cărei invitaţi au purtat costume şi decoraţii inspirate din filmul ”Willy Wonka şi fabrica de ciocolată”, iar decorurile au inclus brioşe uriaşe. 

Decorurile au inclus ciuperci uriaşe, acadele supradimensionate şi colorate şi semne de circulaţie pe care era afişat mesajul ”Pure Imagination” - titlul unuia dintre cântecele de pe coloana sonoră a filmului ”Willy Wonka şi fabrica de ciocolată” din 1971.

Trupa Coldplay a lansat anul trecut un cover după acea piesă, în urma decesului actorului Gene Wilder, protagonistul peliculei.

Artistul a publicat şi o serie de imagini realizate alături de invitaţii lui într-o cabină de fotografiat. 

Gwyneth Paltrow, fost soţie a cântăreţului Chris Martin, a publicat şi ea o fotografie pe reţelele de socializare ce o prezintă alături de cântăreţ şi de cei doi copii ai lor. ”La mulţi ani cu ocazia celei de-a 40-a zile de naştere pentru cel mai bun tătic din lume! Te iubim foarte mult”, a scris actriţa americană în mesajul care însoţeşte acea fotografie.

La petrecerea ”Willie Wonka” organizată în vila pe care starul britanic o deţine în Malibu au participat numeroase vedete de prim rang din industria de divertisment, precum Robert Downey Jr, Beyonce, Jay Z, Orlando Bloom, Rob Lowe, Julia Roberts, Javier Bardem, Matt Bellamy, Aaron Paul, James Corden.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.