Chris Evans, cunoscut pentru rolul Captain America, va fi Gene Kelly într-un film bazat pe o idee proprie pe care îl va produce alături de John Logan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul care nu are încă un titlu se află în dezvoltare şi, potrivit Variety, este bazat pe o idee originală a lui Evans. Acţiunea are loc în anii 1950 şi are în centru un băiat în vârstă de 12 ani care lucrează în parcarea MGM şi face din actorul Gene Kelly un prieten imaginar.

Niciun studio nu e deocamdată ataşat proiectului. Evans va fi producător alături de Logan, care este şi scenaristul filmului.

Rian Johnson şi Ram Bergman vor produce prin compania T-Street Productions, la fel şi Mark Kassen. Evans, Johnson şi Bergman au lucrat cel mai recent împreună în 2019, la „Knives Out”, a cărui continuare se află în post-producţie.

Logan, de trei ori nominalizat la Oscar, este cunoscut pentru „Gladiator” (r. Ridley Scott), „The Aviator” (r. Martin Scorsese), „Sweeney Todd” (r. Tim Burton) şi „Skyfall”, din franciza „James Bond”.

Chris Evans, celebru pentru rolul Steve Rogers/ Captain America în Marvel Cinematic Universe, lucrează în prezent la mai multe proiecte. Îşi va împrumuta vocea personajului Buzz Lightyear în animaţia „Lightyear” şi va juca în „The Gray Man” al fraţilor Russo, alături de Ryan Reynolds, Ana de Armas, Dhanush, Michael Gandolfini, Regé-Jean Page şi Billy Bob Thornton.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.