Cererile pentru parfumul „Sauvage” de la Dior, promovat de Johnny Depp, au crescut în săptămânile care au urmat procesului împotriva fostei soţii Amber Heard, potrivit El Pais.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În doar o lună, căutările pe Google pentru parfum au crescut cu 48%, de la 823.000 de căutări la 1,2 milioane.

Imaginea parfumului „Sauvage” al casei Dior este, de la lansare în 2015, actorul Johnny Depp. 

Pe parcursul întregului proces pentru defăimare al actorului împotriva fostei sale soţii, casa franceză şi-a menţinut relaţia contractuală cu actorul, în timp ce alte companii şi-au reziliat contractele sau l-au dat afară din proiecte: Disney a decis să nu conteze pe el pentru a juca din nou Jack Sparrow într-un noul film „Piraţii din Caraibe” şi Warner Bros l-a concediat din „Fantastic Beasts: Dumbledore's Secrets”, înlocuindu-l cu danezul Mads Mikkelsen. Acum, unii dintre fanii lui Depp cumpără parfumul Dior în semn de susţinere.

Reclama pentru parfum de pe canalul oficial de YouTube al casei a acumulat peste 92 de milioane de vizualizări.

În reclamă, Johnny Depp apare în deşert, în compania lupilor, cântând la chitară electrică înainte de a spune: „În deşert, neînfricat şi uman”.

Comentariile la videoclip sunt, în cea mai mare parte, de susţinere pentru Johnny Depp, unele sub hashtag-ul #JusticiaParaJohnnyDepp şi aplauze pentru brand pentru păstrarea lui ca imagine: „Am fost în mai multe magazine prin oraş pentru a găsi parfumul şi toate rămăseseră fără Dior Sauvage. Hai echipa Johnny! Dreptatea trebuie să prevaleze”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.