Cel mai mare diamant din România, de circa 8,95 carate, este scos la vânzare după ce a fost estimat între 45.000 şi 65.000 de euro. Bijuteria poate fi admirată la Palatul Cesianu-Racoviţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Licitaţia de Bijuterie, organizată joi, 26 martie, de Artmark, preţiosului diamant i se adaugă şi alte aproximativ 200 de bijuterii de colecţie care depăşesc valoarea totală de 2 milioane de euro.

Însă, cea mai valoroasă piesă, estimată de specialişti între 100.000-150.000 de euro, este un aristocratic set, realizat de brandul de bijuterii exclusiviste Pheres, compus din colier şi cercei decoraţi cu 115 diamante, ce totalizează peste 27 de carate.

Tot celebrul designer Pheres semnează şi un elegant colier din aur alb, cu 204 briliante, în greutate totală de 8,8 carate, ce a fost purtat recent de artista britanică Rita Ora, estimat pentru piaţa românească, în cadrul licitaţiei, la o valoare conservatoare de 9.000 -14.000 de euro.

Toate aceste bijuterii importante pot fi vizionate zilele acestea în expoziţia deschisă la Palatul Cesianu-Racoviţă. Având în vedere valoarea lor, bijuteriile sunt sub evidenţa unei paze stricte la sediul Artmark.

Casa Artmark oferă şi posibilitatea probării acestora, în baza unei rezervări prealabile. Raportat la valoarea elitistă a acestor bijuterii importante casa de licitaţie a anunţat că oferă posibilitatea doamnelor ce vor participa a licitaţie să achiziţioneze aceste comori şi cu plata în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.