Femeia care l-a învinuit de viol pe Chris Brown "îşi menţine acuzaţiile", a afirmat, joi, pentru AFP, avocatul ei, după ce cântăreţul a fost eliberat din arest, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ea îşi menţine acuzaţiile. Am luat act de eliberare. Îi lăsăm pe anchetatori să continue cercetările", a declarat Jean-Marc Descoubes.

Reclamanta, în vârstă de 25 de ani şi supranumită "Karima" de presă, îl acuză pe Chris Brown, pe bodyguardul lui şi pe un prieten că ar fi violat-o într-un hotel parizian, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie. 

Artistul american în vârstă de 29 de ani a fost reţinut, luni, pentru "viol agravat" şi "infracţiune privind încălcarea legii stupefiantelor", ca urmare a plângerii acestei femei. Cei trei bărbaţi au fost puşi în libertate, marţi, fără a fi cercetaţi. 

Potrivit avocatului lui, Raphaël Chiche, cântăreţul american de R&B afirmă că "nu a avut nicio relaţie sexuală de niciun fel cu reclamanta". El a mai precizat că clientul său se poate întoarce în Statele Unite. 

"El spune din nou că este la dispoziţia justiţiei franceze. Pentru moment, justiţia nu i-a impus să rămână în Franţa dar, dacă trebuie să revină, o va face", a adăugat Chiche.

Problemele judiciare ale lui Brown, în vârstă de 29 de ani, includ atacul asupra cânăreţei Rihanna în 2009. Atunci, el a pledat vinovat când a fost acuzat de agresiune şi a fost plasat sub supraveghere timp de şase ani. Incidentul a ţinut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă când a fost publicată o fotografie a Rihannei cu vânătăi.

În 2016, Brown a fost arestat în Los Angeles după ce o femeie a declarat că a fost ameninţată cu arma. Brown a negat.

În 2012, el a luat parte la o altercaţie într-o discotecă cu cântăreţul de R&B Drake, în timpul căreia a fost rănit jucătorul francez de basket Tony Parker.

La 16 ani, Chris Brown a lansat primul album, care a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare în Statele Unite. Primul single, "Run it!" a rămas în fruntea clasamentelor timp de trei săptămâni.

Potrivit Billboard, el ar fi vândut până în prezent peste 100 de milioane de discuri (albume şi single-uri incluse). Cântăreţul este urmărit pe Instagram de aproape 50 de milioane de abonaţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.