Keith Flint, solistul grupului The Prodigy, a fost găsit mort, pe 4 martie, în casa lui din Essex, după ce s-a spânzurat, potrivit raportului provizoriu al legistului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezultatele raportului toxicologic sunt aşteptate, potrivit BBC.

Medicul legist a amânat finalizarea anchetei până pe 23 iulie, când vor fi furnizate toate detaliile.

„Poliţia a venit la faţa locului, au fost urmate toate protocoalele, iar moartea a fost confirmată şi tratată ca nesuspectă”, a transmis biroul anchetatorului.

Cu două zile înainte de a fi găsit fără viaţă, Flint, în vârstă de 49 de ani, a luat parte la o întrecere sportivă din Chelmsford.

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter” şi „Breathe”, care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.

Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorită prestaţiilor live şi imaginii sale excentrice.

Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cu care a pus bazele grupului pentru care el a fost iniţial doar dansator.

Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai.

În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.