Brandul francez A.P.C. s-a asociat cu actriţa Catherine Deneuve pentru o colecţie de toamnă, potrivit BFM TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atriţa s-a asociat cu brandul francez de haine prêt-à-porter pentru o colecţie capsulă disponibilă începând de luni ce va conţine: paltoane, veste, cămăşi, pantaloni, pantofi. 

Jean Touitou, fondatorul brandului, revine la originea acestei colaborări în care Catherine Deneuve şi-a "exprimat ideea sa de eleganţă care nu va fi lipsită de nebunie". 

"Acesta nu este un concept, este o realitate care s-a impus natural. Catherine, vecina mea, cunoaşte bine ţesăturile. Când le atinge, degetele ei ştiu să spună dacă sunt lipsite sau avide de gloria efemeră, sau dacă putem să avem încredere să le lăsăm să ne însoţească". 

A.P.C. i-a oferit actriţei libertate totală în creaţie şi acces la ateliere şi la fabrici, invitând-o să-şi exprime viziunea în privinţa eleganţei. 

Nu este prima dată când A.P.C. colaborează cu o figură a marelui ecran: brandul a semnat deja o colecţie capsulă cu Gwyneth Paltrow. Actriţa americană a imaginat mai multe creaţii din denim. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.