Casa lui Laurie Strode, personajul interpretat de Jamie Lee Curtis în saga „Halloween”, este scoasă la vânzare. Preţul locuinţei, situată în Pasadena, la periferia oraşului Los Angeles, a fost stabilit la 1,8 milioane de dolari (aproximativ 1,7 milioane de euro), potrivit revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În această casă a supravieţuit Laurie Strode atacului criminalului în serie Michael Myers în prima parte a francizei, regizată de John Carpenter şi lansată în 1978. După cum subliniază revista, filmul a avut loc în oraşul fictiv Haddonfield, Illinois.

Potrivit site-ului EXP Realty, agenţia imobiliară care s-a ocupat de vânzare, această casă de 245 de metri pătraţi, situată pe 1103 Fairview Avenue, aparţine aceleiaşi familii de patru generaţii.

USA Today adaugă că a fost construită în 1906 şi a fost renovată în anii 1940. Un arbore de avocado, care apare în film, încă se află în grădină.

Franciza „Halloween” cuprinde 13 filme. S-a încheiat cu o trilogie lansată între 2018 şi 2022, în care Jamie Lee Curtis a reluat rolul care a făcut-o celebră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.