O casă din Detroit unde "regina muzicii soul" Aretha Franklin, decedată în august, a trăit 20 de ani, a fost pusă în vânzare pentru suma de 800.000 de dolari, potrivit informaţiilor apărute în presa locală, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa s-a instalat în 1997 în această casă din cărămidă, cu două etaje, care datează din anii 1990 şi care este situată în cartierul Bloomfield Township, în suburbiile de nord ale oraşului Michigan. 

Casa, cu o suprafaţă de 385 metri pătraţi, care are cinci camere, o bucătărie cu pardoseală din marmură şi o saună, a fost cumpărată pentru 1,2 milioane de dolari, potrivit cotidianului Detroit News.

Aretha Franklin a părăsit această reşedinţă în 2017 pentru a se instala într-un apartament din centrul oraşului.

Decedată pe 16 august, la vârsta de 76 de ani, din cauza unui cancer pancreatic, ea a fost înmormântată pe 31 august după funeralii grandioase în oraşul său, o ceremonie care a durat aproape opt ore. 

Simbolul muzicii soul a murit fără să lase un testament şi cei patru copii ai ei trebuie să împartă moştenirea estimată, potrivit mass-media, la 80 de milioane de dolari. 

În jur de treizeci de ţinute şi accesorii de scenă ale cântăreţei vor fi licitate pe 9 şi 10 noiembrie, la casa Julien's. Printre loturile propuse, estimate între 800 şi 4.000 de dolari fiecare, figurează şi o vestă purtată în septembrie 1999 în timpul ceremoniei naţionale de acordare a medaliei Artelor de către preşedintele american de atunci Bill Clinton. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.