Cargo, VAMA, Subcarpaţi, Dog eat Dog, COMA, byron, The Mono Jacks, E-an-na, Luna Amară, Basska, Stema şi Melting Dice vor urca pe scena Danube Rock Sounds care va avea loc în perioada 15-17 septembrie, la Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După concerte, pe plajă vor fi organizate petreceri speciale - vineri, invitaţii vor dansa la „Silent Party", iar sâmbătă se vor bucura de muzica lui DJ BULLY.

Reguli de acces

Organizatorii sfătuiesc spectatorii să vină la festival cu transportul public, care va avea un program prelungit pe durata Danube Rock Sounds 2023. Ultimul autobuz va pleca de la Plaja Dunărea la 00:30, iar programul integral va fi comunicat pe canalele de social media ale festivalului. Pentru cei care ajung cu maşina, aceasta poate fi parcată la Ivas, Grădina Botanică, sau la Turnul de televiziune.

Ora de acces în festival este 18:00 (vineri), iar sâmbătă şi duminică de la 17:00. Sâmbătă şi duminică, accesul se face începând cu ora 13:00 şi se vor desfăşura activităţi special amenajate pentru copii şi familii.

Concertele încep la ora 19:00 vineri şi sâmbătă, iar duminică, prima trupă va urca pe scenă de la 18:30.

Accesul este permis în baza unui abonament /bilet valid. Acestea vor fi scanate la intrare, în schimbul unei brăţări de acces. Cei care au abonament pe 3 zile, trebuie să păstreze brăţara pe toată durata festivalului (aceasta este rezistentă la apă).

Copiii cu vârste de până la 12 ani, inclusiv, au acces gratuit dacă sunt însoţiţi de un părinte sau de un tutore legal. Cei cu vârstele cuprinse între 13-18 ani au acces în baza unui bilet valid şi însoţiţi de un părinte sau de un tutore legal.

Persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorul acestora au acces gratuit în baza certificatului de încadrare în grad de handicap. Din păcate, configuraţia terenului nu permite amplasarea de rampe speciale pentru acces.

În perimetrul festivalului nu este permis accesul cu alimente şi băuturi alcoolice aduse din exterior. De asemenea, este interzis accesul cu droguri, arme, materiale publicitare, mobilier de grădină, drone, foc, generatoare de curent, aragaze, butelii, grătare. În zona concertelor este interzis accesul cu steaguri, umbrele, rucsacuri voluminoase şi orice alte obiecte care pot pune în pericol sănătatea sau integritatea corporală a celorlalţi participanţi.

Biletele şi abonamentele pentru Danube Rock Sounds 2023 pot fi achiziţionate online de pe iabilet.ro, cât şi fizic, la intrarea în festival.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.