Carey Mulligan („Promising Young Woman”, „An Education”), de două ori nominalizată la Premiile Academiei Americane de Film şi Zoe Kazan („The Plot Against America”, „The Big Sick”) nominalizată la Premiile Emmy, joacă în „She Said” rolul reporterilor de la New York Times, Megan Twohey şi Jodi Kantor, care, împreună, au publicat una dintre cele mai importante ştiri ale vremii, care a spulberat zeci de ani de tăcere pe tema agresiunii sexuale de la Hollywood şi a determinat o schimbare în cultura americană, care continuă până în prezent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„She Said” va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 17 iulie.

De la producătorii câştigători ai premiilor Academiei Americane de Film pentru „12 Years a Slave”, „Moonlight”, „Minari”, „Selma” şi „The Big Short”, şi producătorul nominalizat la Oscar al filmelor „Zero Dark Thirty” şi „American Hustle”, filmul se bazează pe investigaţia publicaţiei New York Times, realizată de Jodi Kantor, Megan Twohey şi Rebecca Corbett şi pe bestsellerul New York Times, „She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement”, de Jodi Kantor şi Megan Twohey.

O mărturie a importanţei inestimabile a jurnalismului de investigaţie, „She Said” detaliază călătoria reporterilor şi editorilor implicaţi în căutarea neîncetată a adevărului şi evidenţiază curajul supravieţuitoarelor şi al martorilor care au decis să iasă în faţă pentru a opri un prădător în serie de la a face şi mai mult rău. Împreună, angajamentul şi forţa lor au declanşat o discuţie la nivel global, au contribuit la propulsarea mişcării #MeToo şi au determinat punerea sub lupă a unui sistem care a permis toate acestea.

În esenţă, „She Said” este o poveste adevărată, impresionantă, despre oameni, mulţi dintre ei femei, multe dintre ele mame, care şi-au făcut curaj să vorbească şi să caute dreptate, nu doar pentru ei înşişi, ci şi pentru viitor, atât în SUA, cât şi în întreaga lume. Filmul reprezintă un memento convingător şi emoţionant al puterii oamenilor, înarmaţi cu hotărâre şi seriozitate, de a schimba lumea împreună.

În rolurile principale sunt Patricia Clarkson („Shutter Island”, „Pieces of April”), nominalizată la Oscar, câştigătorul Emmy Andre Braugher („Homicide: Life on the Street”, „Thief”), Jennifer Ehle („Zero Dark Thirty”, „Pride and Prejudice”), câştigătoare a premiului Tony, Samantha Morton („Minority Report”, „In America”), nominalizată la Premiul Oscar şi Ashley Judd („Double Jeopardy”, „Bug”) nominalizată la Emmy şi Globul de Aur, în rolul său.

„She Said” este regizat de Maria Schrader („I’m Your Man”, seria limitată „Unorthodox”), câştigătoare a premiului Emmy, pe baza unui scenariu scris de Rebecca Lenkiewicz, scenarista filmului de Oscar, „Ida”. Filmul este produs de câştigătorii premiului Oscar, Dede Gardner şi Jeremy Kleiner pentru Plan B Entertainment şi este produs executiv de câştigătorul premiului Oscar Brad Pitt şi Lila Yacoub, precum şi de nominalizaţii la Oscar Megan Ellison şi Sue Naegle pentru Annapurna Pictures.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienţi prin intermediul aplicaţiei SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung şi prin intermediul site-ului web:www.skyshowtime.com. Preţul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de şapte zile şi anulare oricând. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.