Cântecul „How Far I'll Go”, compus de Lin Manuel Miranda pentru filmul de animaţie „Moana”, a depăşit un miliard de vizualizări pe YouTube. Imnul desenului animat Disney, lansat în 2016, este departe de „Let It Go”, care are 2,7 miliarde de vizualizări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă „Moana” nu a avut acelaşi succes ca „Regatul de gheaţă/ Frozen”, cântecul „How Far I'll Go” a înregistrat 350.000 de vizualizări pe zi timp de un an. 

„How Far I'll Go” este al doilea cântec de desen animat care înregistrează miliardul de vizualizări, după cântecul interpretat de Dwayne Johnson, „You're welcome”. 

Cel mai recent lungmetraj al Disney, „Encanto”, este de asemenea un succes. Cântecul „We don't talk about Bruno”, compus tot de Lin Manuel Miranda, este cel mai mare succes de studio de la „Le It Go”. 

Melodia figurează printre cele mai ascultate pe Spotify, Apple Music şi iTunes în Statele Unite. Şi a fost văzută de peste 220 de milioane de ori pe YouTube, într-o lună şi jumătate. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.