Cântăreţul Sean Kingston a fost arestat în California, la câteva ore după o descindere a poliţiei la vila sa din Florida, în timpul căreia a fost arestată şi mama sa, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În februarie, Kingston a fost acuzat de o companie că nu a plătit integral pentru un televizor uriaş şi un sistem de sunet.

Presa americană relatează că artistul a fost reţinut în Fort Irwin, în sudul Californiei, pentru fraudă şi furt, în baza unui mandat de arestare emis în Florida.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Într- un mesaj anterior pe reţelele de socializare, Kingston a afirmat că avocaţii săi "se ocupă de tot".

Descinderea anterioară apoliţiei din Florida a vizat o reşedinţă de lângă Fort Lauderdale, la care cântăreţul - al cărui nume legal este Kisean Anderson - a fost numit ca locuind, în documente judiciare din februarie.

Presa americană a relatat că femeia arestată era mama lui Kingston.

Confirmând descinderea pentru BBC, Biroul şerifului din comitatul Broward a declarat că a pus în aplicare mandate de arestare şi de percheziţie la proprietate. "Ca urmare a investigaţiei, o femeie adultă, Janice Turner, 2/16/1963, a fost reţinută pentru numeroase acuzaţii de fraudă şi furt. Această investigaţie este activă şi în curs de desfăşurare".

Se pare că poliţiştii au fost văzuţi ulterior luând bunuri din casă. Nu este clar dacă arestările au legătură cu acuzaţiile companiei.

Arestarea lui Kingston, câteva ore mai târziu, în sudul Californiei, s-a desfăşurat fără incidente, a anunţat poliţia, citată de presa americană. 

În documentele din instanţă văzute de BBC, Ver Ver Entertainment susţine că Sean Kingston a contactat compania prin intermediul reţelelor de socializare în septembrie 2023 pentru a achiziţiona un "televizor Colossal de 232 de inci, cuplat cu un sistem de sunet robust".

Compania susţine că Kingston a "determinat" firma să instaleze produsele cu "un avans cât mai mic posibil", făcând "numeroase declaraţii false", inclusiv o sugestie că va crea videoclipuri promoţionale pentru companie cu Justin Bieber.

În urma instalării, compania susţine că Sean Kingston nu a efectuat plăţile restante şi l-a dat în judecată pentru încălcarea contractului şi fraudă.

Kingston, în vârstă de 34 de ani, este cunoscut pentru hituri precum Beautiful Girls, Fire Burning şi Eenie Meenie cu Justin Bieber.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.