Cântăreţul Rod Stewart şi soţia lui Penny Lancaster şi-au vândut proprietatea din Essex, numită "Wood House", pentru 4,7 milioane de lire sterline, după aproape trei ani timp în care a fost pe piaţă, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proprietatea se află la o oră de mers cu maşina din centrul Londrei către oraşul istoric Epping. 

Potrivit Daily Mail, care a anunţat vânzarea, muzicianul în vârstă de 74 de ani deţinea locuinţa din 1986, când a cumpărat-o pentru aproape 1,2 milioane de lire sterline. Prima dată, el a scos casa la vânzare în 2016 pentru un preţ nerealist de 7,5 milioane de lire sterline. 

În ciuda multor elemente de lux şi a semnificaţiei istorice - Winston Churchill se spune că ar fi stat aici în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial - proprietatea de peste 3.100 de metri pătraţi a fost mult timp nedorită, iar preţul a scăzut din cauza Brexitului şi a taxelor excesive pe teren. 

Decorată în stil gotic de către Nicky Haslam, proprietatea cuprinde şase dormitoare, şase grupuri sanitare complete şi cinci băi, la care se adaugă un apartament cu o baie pentru personal. De asemenea, există teren de fotbal, teren de tenis, piscină, un parc, grădini. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.