Cântăreţul Mika, care săptămâna trecută a dezvăluit primul single de pe viitorul său album, a anunţat un turneu pentru 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Bună tuturor! Am ceva foarte tare să vă spun”. La o săptămână de la lansarea single-ului său „C'est la vie”, cântăreţul Mika a anunţat datele unui turneu pe care l-a numit Apocalypse Calypso Tour.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIKA (@mikainstagram)

Turneul va cuprinde „16 oraşe din Franţa, precum şi în Luxemburg, Elveţia, Belgia, Olanda şi, pentru prima dată după foarte mult timp... Germania” în primăvara anului 2024. Biletele vor fi puse în vânzare vineri, 15 septembrie, la ora 10.00, potrivit anunţului lui Mika de pe reţelele sale de socializare.

Turneul va începe pe 1 martie 2024 la Arkéa Arena din Bordeaux şi se va încheia pe 2 aprilie la Berlin. Mika va fi prezent la Paris, la AccorArena, pe 25 martie.

Următorul album al lui Mika, de pe care este extras „C'est la vie”, va fi lansat până la sfârşitul anului. Albumul integral în franceză va fi cel de-al şaselea album de studio al lui Mika şi primul de la „My Name Is Michael Holbrook” din 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.