Cântăreţul Marcel Pavel, colaborator al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, a scris vineri pe pagina sa de Facebook că a trecut prin momente cumplite din cauza unei duble pneumonii corelate cu Covid-19 şi a mulţumit personalului medical de la Institutul „Matei Balş”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mesajul publicat vineri dimineaţă, Pavel spune: „În ultimile zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici, pe reţelele de socializare”.

El a criticat presa care l-a „desfiinţat”. Doar anumite publicaţii şi posturi TV, a continuat Pavel, „au dat ştirile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate şi cauzele reale ale acestei nenorociri care s-a abătut asupra mea, contractând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale”.

„Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi a întregului personalul Institutului «Matei Balş», condus impecabil de domnul Streinu Cercel, am fost salvat, dar mai am încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune”, a mai scris cântăreţul. „Mă plec în faţa acestor eroi pentru priceperea, gesturile şi eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor”.

Joi, postul Antena 1 a anunţat într-un comunicat de presă că filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!" au fost suspendate după o anchetă epidemiologică în urma căreia angajaţi şi colaboratori au fost depistaţi cu noul coronavirus. Printre cei infectaţi se numără Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, anunţul fiind făcut într-o emisiune la Antena 3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.