Cântăreţul Justin Bieber, care tocmai s-a căsătorit a doua oară cu Hailey Baldwin, a anunţat pe contul de Instagram lansarea viitorului său album.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Lansez un nou album anul acesta", a declarat el pe reţeaua de socializare, întrebat de Hailey Baldwin care a precizat: "Anul acesta, adică înainte de 2020?". 

După un schimb de replici în care interpretul pare nehotărât, el ia o decizie: "Un album de acum şi până la sfârşitul anului şi un alt cântec în curând". "Am impresia că toată lumea te urăşte când spui "în curând", pentru că nu se gândesc când se va întâmpla. Promit, anul acesta", a concluzionat Bieber. 

Justin Bieber a prezentat săptămâna trecută "10.000 hours", un nou cântec în duet cu grupul country Dan + Shay.

Justin Bieber a devenit cunoscut pe când avea vârsta de 13 ani. Cel mai recent turneu întreprins de el a fost „Purpose”, în 2017. A lansat anul acesta un duet cu Ed Sheeran şi a ales să stea, pentru o perioadă, departe de scenă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.