Caetano Veloso, legendar muzician brazilian, a fost testat pozitiv la Covid-19, a anunţat pe reţelele de socializare cântăreţul în vârstă de 79 de ani, precizând că se simte bine datorită vaccinului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La capătul unei săptămâni de rezultate negative la testele zilnice corect cerute de producătorii emisiunilor de televiziune, Paulinha (Lavigne, soţia sa) şi cu mine am fost testaţi pozitiv la Covid-19”, a scris muzicianul din statul Bahia, regiunea sa de origine, unde se află de cinci zile. „Ne simţim bine şi asta datorită faptului că am fost vaccinaţi”, a adăugat Caetano Veloso, care a primit în octombrie a treia doză de vaccin la Rio de Janeiro, unde are domiciliul.

„Cei care pot, trebuie să face testul. Şi mai ales, toată lumea să se vaccineze cu trei doze. Pandemia nu s-a terminat şi noua variantă este foarte contagioasă”, a mai spus el, fără să precizeze dacă şi el a fost infectat cu varianta Omicron. 

„Caetano, recent câştigător alături de fiul său Tom Veloso a unui Grammy Latino pentru „înregistrarea anului” cu cântecul „Talvez”, l-a criticat pe preşedintele Jair Bolsonaro, al cărui opozant este. 

„Este inacceptabil ca guvernul federal să împiedice programul aprobat de Anvisa pentru vaccinarea copiilor”, a scris el referitor la vaccinarea copiilor cu vârste între 5 şi 11 ani aprobată de agenţia sanitară braziliană (Anvisa) şi că guvernul încearcă să condiţioneze reţetele. „Statul brazilian trebuie să se elibereze de acest guvern”, a concluzionat muzicianul, unul dintre liderii „tropicalismo”, mişcare ce a dus la revoluţionarea muzicii braziliene în anii 1960. 

Brazilia este a doua cea mai îndoliată ţară din lume de pandemia de coronavirus după Statele Unite, cu mai mult de 618.300 de decese. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.